2011.01.11. 12:16:34 :: Dod :: kapcsolódó anyagok :: kommentek: 0 db

A Blizzard MMORPG-jének legújabb kiadása újfent minden rekordot megdöntött az elmúlt egy hónapban. A szám ugyan lenyűgöző, de ebben már benne van azért az ázsiai régió is.

A játék december 7-én látott napvilágot az USA-ban, Kanadában, Mexikóban, Argentínában, Chilében, Európában, Oroszországban, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd két napra rá vált elérhetővé Koreában, Tajvanon, Hong Kongban és Makaón. Az első napon 3,3 millió példányt sikerült értékesíteni a játékból, ami jelenleg minden idők legjobban fogyó PC-s játékává emelte a kiegészítőt, átvéve az elsőséget az előző rekordtartótól, a második, Wrath of the Lich King névre hallgató kiegészítőtől.
Az eladásokat nagyban növelte, hogy a kiegészítőt digitális formában is meg lehetett vásárolni. A legutóbbi adatok szerint 12 millió játékos játszott közvetlenül a kiegészítő megjelenése előtt a WoW világában, és a létszám a teljesen átdolgozott világnak és a két új fajnak köszönhetően tovább nőhet az elkövetkező időszakban.
Kommentek (0 db) | új üzenet |
nincs még komment. írj vmit!