2011.04.13. 0:44:59 :: Dod :: kapcsolódó anyagok :: kommentek: 0 db

A nagy elismertségnek örvendő The Sims 3 sorozat legújabb kiegészítője új időtöltésekkel, ünnepi pillanatokkal, drámai eseményekkel és kreatív lehetőségek sokaságával gazdagítja az összes életszakaszt.

Új élmények gazdag tárháza vár – simjeid végre maradéktalanul kiélvezhetik az élet örömeit és csodáit, legyenek bár hátulgombolós simgyerekek vagy hajlott hátú aggastyánok! Az Electronic Arts Inc. EA Play divíziója bejelentette, hogy folyamatban van a The Sims 3 Nemzedékek kiegészítő csomag fejlesztése, és a játék még idén tavasszal a boltok polcaira kerül világszerte. A 2009 legnépszerűbb PC-s játékaként ünnepelt The Sims 3 vadonatúj kiegészítőjében a játékosok simjeik életét irányítva átélhetik az élet vicces és emlékezetes pillanatait, a gyermekkortól a kamaszéveken át a felnőttkorig. „A The Sims 3 Nemzedékek újdonságok sokaságával gazdagítja a játékélményt, és számos olyan elemet tartalmaz, amit a játékosközösség a kezdetektől szívesen látott volna a sorozatban: többek között emeletes ágyakat, hetedhét országra szóló lagzikat és a rettegett kapuzárási pánikot” – nyilatkozta Scott Evans, a The Sims Studio vezérigazgatója. „Csapdát állíthatunk a legkisebb helyiségben egy trükkös vécécsésze segítségével, valódi simmé változtathatjuk a képzelt barátunkat, és fergeteges legény- és lánybúcsúkat csaphatunk, hogy idős simjeink gazdag, eseménydús évekre gondolhassanak vissza az életük alkonyán.” A The Sims 3 Nemzedékek játékosai számos új módon fejezhetik ki kreativitásukat, és színesíthetik a simek, a The Sims játékok egyedi karaktereinek életét – a sorozat rajongóit újdonságok garmadája várja, az új ünnepségektől az élet drámai eseményeiig. A felhasználók ráadásul a játék belső kamerájával nyomon követhetik és megörökíthetik simjeik életének nagy pillanatait, majd az emlékek új rendszerének segítségével feltölthetik és megoszthatják pillanatképeiket a www.TheSims3.com oldalon, illetve a Facebookon. A játékosok elsőként a gyerekkor varázslatos világát tapasztalhatják meg, és táncórákat vehetnek, rosszalkodhatnak egy kicsit a képzelt barátjukkal, vagy a három egyedi (űrhajó, fakunyhó és hercegnő) stílusú lombházikóban múlathatják az időt. A gondtalan gyermekkort aztán a drámai kamaszévek követik: a játékosok válogatott csínyeket hajthatnak végre, a felrobbanó vécécsészéktől a festékes zuhanyig és a becsöngetős tréfáig; a suli bálkirályává vagy bálkirálynőjévé koronáztathatják magukat, vagy hagyhatják a sulibulit másra, és fergeteges murit csaphatnak a szülői házban. A vadonatúj kémikus készlet további kreatív lehetőségeket kínál, de nem árt az óvatosság, különben a kíváncsi simek idő előtt kísértetté válhatnak. A felnőttkor a végtelen szabadságot hozza el: a felhasználók legény- vagy lánybúcsúkat tarthatnak, majd hetedhét országra szóló lagzit csaphatnak, a kapuzárási pánik eljövetelével pedig újjávarázsolhatják stílusukat és megjelenésüket. Az új lehetőségek és funkciók sokaságát ígérő The Sims 3 Nemzedékek garantáltan új színt hoz a simek életébe!

A The Sims 3 Nemzedékekkel és a The Sims 3 játékokkal kapcsolatos további tájékoztatásért látogass el a www.TheSims3.com oldalra! A díjnyertes The Sims Studio által fejlesztett The Sims 3 Nemzedékek (PC/Mac) a PEGI-től 12+ besorolást kapott. Csatlakozz a The Sims rajongók népes táborához Facebookon és Twitteren: keresd fel a hivatalos rajongói oldalakat a www.facebook.com/TheSims.hu és a www.twitter.com/EAHungary címeken!

A The Sims 3: Generations május 31-én jelenik meg az Egyesült Államokban, június első napjaiban pedig Európában
Kommentek (0 db) | új üzenet |
nincs még komment. írj vmit!