A League of Legends legújabb bajnoka, Hwei, a Látomásos, a játék történetében először rendelkezik tíz egyedi képességgel, amelyek közül a játékosoknak stratégiai döntéseket kell hozniuk a helyzeteknek megfelelően. Hwei képességei a festészet és a művészet mesterségére épülnek, és a játékban eddig soha nem látott játékpotenciált kínálnak5.

Hwei alapképességei három egyedi varázskönyvbe szerveződnek, mindegyik egy különálló művészeti témát képvisel, amely meghatározza a hozzá tartozó varázslatok jellegét:

  • Tárgy: Katasztrófa (Q) – a természet megállíthatatlan és pusztító erejére összpontosít
  • Tárgy: Nyugalom (W) – élénkítő és fenntartó energiát biztosít
  • Tárgy: Kínzás (E) – erős tömegkontroll hatásokkal büszkélkedhet

Hwei passzív képessége, a Látomásos Jelzése, lehetővé teszi, hogy a bajnok megjelölje az ellenséges bajnokokat néhány másodpercig. Ha a megjelölt ellenségeket egy másik károsító képességgel találja el, robbanást hoz létre alattuk, amely késleltetés után varázslati sebzést okoz az összes hatótávolságon belüli ellenségen5.

Hwei hivatalos élő-szerver megjelenési dátuma 2023. december 8-ra van beállítva, ami az év utolsó frissítésével, a 13.24-es javítással egybeesik5.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mikor jelenik meg Hwei a League of Legendsben?
Hwei hivatalos élő-szerver megjelenési dátuma 2023. december 8-ra van beállítva5.

Hány képessége van Hweinek?
Hwei a League of Legends történetében az első bajnok, aki képes tíz egyedi varázslatot használni5.

Milyen típusú bajnok Hwei?
Hwei egy „művészeti középsáv” bajnok, aki a festészet és a művészet mesterségére épül5.

Használt kifejezések magyarázata

Bajnok (Champion): A League of Legends játékban a játékosok által irányított karaktereket hívják bajnokoknak.

Képességek (Abilities): A bajnokoknak különböző képességeik vannak, amelyeket a játék során használhatnak az ellenséges bajnokok ellen.

Élő-szerver (Live-server): Az élő-szerver a játék hivatalos, nyilvánosan elérhető változata, ahol a játékosok versenyezhetnek egymással.

Varázskönyv (Spellbook): Hwei esetében a varázskönyvek a bajnok alapképességeit tartalmazzák, amelyek mindegyike egy különálló művészeti témát képvisel.