Induljon el egy izgalmas utazásra a Cyberpunk 2077 legújabb kiegészítőjével, a Phantom Liberty-vel. Ez az akciódús kaland új perspektívát kínál a játékra, új karakterépítéssel, zsákmányolással és egy lebilincselő történettel, amelyet bele lehet szőni az eredeti fő küldetésbe.

Mikor kezdje el a Phantom Liberty-t?
A Phantom Liberty elindításának legjobb ideje egy új karakter létrehozása, és a kiegészítő beépítése az eredeti fő küldetésbe. Ezzel a megközelítéssel megtapasztalhatod a Cyberpunk 2.0 új karakterépítési és zsákmányolási rendszerét, valamint élvezheted a jobb tempójú történetszálat.

Hogyan kezdjük el a Phantom Liberty-t
A Phantom Liberty bővítés háromféleképpen indítható el:

  1. Szokásos kezdés: Kezdj el egy új mentést, és a Phantom Liberty küldetés megjelenik a 2. felvonás elején. Azonban nem érheted el, amíg nem teljesíted az Evelyn Parker küldetéssort, amely a Voodoo Boys találkozásoddal ér véget. a Pacificában.
  2. Ugrás a Phantom Libertyre: Bár a CD Projekt ezt a lehetőséget nem javasolja, rögtön a Phantom Liberty elején elindíthatod a mentést előre kiosztott jutalompontokkal. Ettől kezdve a játék összes alaptartalma és a Phantom Liberty elérhető lesz.
  3. Ugrás vissza egy régi mentésbe: Választhatod azt is, hogy a kiegészítőt a Cyberpunk végjátékából származó régi mentéssel is lejátszod.

Kiadás dátuma és ideje
A Phantom Liberty 2023. szeptember 25-én jelent meg, az ingyenes Cyberpunk 2.0 javítást követően szeptember 21-én. A bővítmény egyidejűleg jelenik meg globálisan PC-n, míg a konzolos játékosok helyi idő szerint szeptember 26-án éjfélkor kezdhetik meg a játékot.

Időtartam és tartalom
A Phantom Liberty átlagosan 18-20 órát vesz igénybe, és további időre van szükség, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a mellékkoncerteken, felfedezed a Dogtownt vagy más tevékenységeket végezsz. A bővítés olyan új funkciókat vezet be, mint a Relic készségfa, új koncertek, fegyverek és kiberware.

Készülj fel a Phantom Libertyre
A Phantom Liberty élmény fokozása érdekében érdemes megnézni a Cyberpunk Edgerunners animét, amelyben a hírhedt kiborg Adam Smasher is szerepel, aki szintén megjelenik a játékban. Ez további kontextust és izgalmat biztosít, amikor találkozunk vele a Cyberpunk 2077-ben.

Készülj fel, hogy belemerülj a Night City magával ragadó világába a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty játékkal, és élj át egy olyan izgalmas kalandot, mint még soha.