A Red Dead Redemption 2 játékosok egyre több rejtett részletet fedeznek fel a játékban, és a legújabb felfedezés egy szellemvonatot tartalmaz1. Egy játékos a Redditre posztolt egy videót, amelyben az erdőben lovagolva egy vonatsín mellett halad, amikor egy vonat közeledik. Azonban ez a vonat gyakorlatilag láthatatlan, csupán egy szellemi látomás, amely simán siklik a síneken1.

Bár úgy tűnik, hogy néhányan már tudtak a szellemvonatról, sokan meglepődtek rajta. A videóra adott válaszok között szerepel a „Mi a fene!?” és a „Mi ez?”1. A Red Dead Redemption 2 híres ezekről a kis érintésekről, hasonlóan a Grand Theft Auto-hoz. Valaki, aki válaszolt az eredeti posztra, kifejezte szeretetét a kis részletek iránt: „A RDR 2-ben vannak szellemek, éjszakai emberek, UFO-k. Még egy istenverte…”1.

A cikk újraírásához és magyar nyelvre fordításához használhatja a Google Fordítót2 vagy más online fordító eszközöket, például a LEXILOGOS magyar-angol szótárát3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gépi fordítások nem mindig tökéletesek, és néha furcsa vagy pontatlan eredményeket adhatnak4. Ha lehetséges, javasoljuk, hogy fordíttassa le a szöveget egy anyanyelvi magyar fordítóval a legjobb eredmény érdekében.