A Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, egy népszerű akció-kalandjáték Nintendo Switchre, jelenleg minden idők alacsony áron elérhető. A Costco a játékot mindössze 29,97 dollárért kínálja egyes üzletekben, ami a szokásos árához képest jelentős kedvezmény. A Nintendo által fejlesztett és kiadott játék a nagysikerű The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017) folytatása, és a Hyrule kibővített nyitott világát tartalmazza, amely lehetővé teszi a vertikálisabb felfedezést.

A Nintendo játékok nem gyakran vannak leárazva, és ha igen, akkor ez általában egy korlátozott idejű akció vagy csomagajánlat része. Ritka előfordulás, ha egy Nintendo játékot félig vagy annál többet találni. A feltételezések szerint ez a kedvezmény a Costco végkiárusításának része, így nem valószínű, hogy ez az ár lesz a norma. Ha nem találja a játékot az üzletben 29,97 dollárért, a Costco online áruháza 35,06 dollárért kínálja.

A Legend of Zelda: Tears of the Kingdom tökéletes értékelést kapott, és magával ragadó játékmenetéért, magával ragadó történetéért és lenyűgöző látványvilágáért dicsérik. A játékosok irányítják Linket, miközben segít Zelda hercegnőnek megakadályozni, hogy Ganondorf elpusztítsa Hyrule-t. A játék különféle küldetéseket, mellékküldetéseket és kihívásokat kínál, órákon át szórakoztatva.

Ha rajongója vagy a sorozatnak, vagy új játékot keresel Nintendo Switcheden, ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és verhetetlen áron szerezd be a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom című filmet. Feltétlenül keresse fel helyi Costco üzletét vagy online áruházát, hogy kihasználhassa ezt a korlátozott idejű ajánlatot.