A Fortnite Battle Royale v26.20 frissítése Ahsoka Tano karakterét hozza el a játékba, aki a Csillagok háborúja univerzumából érkezik1. A játékosok az ő segítségével tanulhatják meg az erőképességeket és feloldhatják Ahsokát a Battle Pass-ban.

Ahsoka Tano és az erőképességek

Ahsoka Tano egy Togruta nő, aki a Jedi Rendből származik, és számos erőképességgel rendelkezik3. A Fortnite-ban való megjelenése során a játékosok megtanulhatják ezeket az erőképességeket, amelyek segítségével előnyt szerezhetnek a játék során.

A frissítés részletei

A v26.20 frissítés szeptember 26-án jelent meg2. A frissítés részeként Ahsoka Tano bekerült a játékba, és a játékosok megtanulhatják tőle az erőképességeket. A Battle Pass segítségével pedig feloldhatják Ahsoka karakterét.

Összefoglalva, a Fortnite Battle Royale v26.20 frissítése lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Ahsoka Tano erőképességeit elsajátítsák és feloldják a karaktert a Battle Pass-ban. A frissítés érdekességet és új kihívásokat hoz a játékba, amelyek a Csillagok háborúja rajongói számára különösen izgalmasak lehetnek.