A Diablo 4 zsákmánya most már jó, és a Blizzard elnöke nagyon szeretné, ha ezt tudnád. A Diablo 4 játék korábbi megjelenése óta a rajongók a zsákmányt az akció-RPG-ben inkább csalódást keltőnek találták. Ahogy egy játékos nemrégiben fogalmazott, „inkább profi szemétválogatónak érzed magad, mint kalandornak.” A játékosok visszajelzéseit figyelembe véve a Blizzard változtatásokat hajtott végre a Diablo 4 2. évadában, azaz a Vér Évadában, hogy a zsákmány sokkal jutalmazóbb legyen1.

A Twitteren a Blizzard elnöke, Mike Ybarra dicsérte az új rendszert, mondván, „a zsákmány a Diablo 4 2. évadában = elég őrült. Mindenképpen nézd meg az új Blood Harvest zónákat és idézd meg azokat a főnököket, akik rengeteg zsákmányt dobnak.” A hozzászólásokban magyarázza, hogy a zsákmány most már a szörny szintjéhez igazodik. „Gyakorlatilag minden szintet, amit elérünk, új és jobb zsákmány érhető el. Nincs többé az, hogy elérjük a 60. szintet és ugyanazt kapjuk egészen a 100-ig”1.

Ybarra, úgy tűnik, aggódott, hogy a játékosok talán nem értették meg, hogy a zsákmány most már jó, ezért néhány órával később ismét a Twitterhez fordult, hogy igazán otthon üsse a pontot. Ha esetleg lemaradtál róla, a zsákmánydobások a Diablo 2. évadában megváltoztak (a visszajelzések alapján). Már nem korlátozott (azaz a 60. és 100. szint között ugyanazok a dobások) és minden szörny szintjén változik. Minden szintet, amit elérünk, magasabb ilvl felszerelés dobódik egészen a 100-ig1.

Mindezek mellett a fejlesztő ígéri, hogy az életminőséget javító változtatásokat különböző időpontokban adnak hozzá az évad során, nem csak a kezdetén. A Diablo 4 nemrég indult el vegyes Steam vélemények mellett, annak ellenére, hogy nagyon jól eladott1.