Újraírás a Dead Space 3-ról

Ha lehetősége lenne, a Dead Space 3 producer szinte teljesen újra csinálná a játékot. Ez a kijelentés nem csak a játékfejlesztők elkötelezettségét mutatja a minőségi munka iránt, hanem azt is, hogy milyen mértékben hajlandóak kritikusan szemügyre venni és újragondolni a munkájukat.

A producer gondolatai

A producer, aki a játék mögött áll, nyilvánvalóan nagy szenvedéllyel és elkötelezettséggel viszonyul a projektjéhez. Az, hogy őszintén elismeri, hogy szinte teljesen újra csinálná a játékot, ha lehetősége lenne rá, azt mutatja, hogy képes felismerni a hibákat és tanulni belőlük. Ez a hozzáállás nem csak a játékfejlesztésben, hanem bármely kreatív folyamatban is dicséretes.

A játék újragondolása

A Dead Space 3 újragondolása nem csak a játékmenet vagy a grafika frissítését jelentené. Ez egy lehetőség lenne a történet, a karakterek és a világ mélyebb és átgondoltabb kidolgozására is. A producer nyilatkozata arra ösztönzi a játékfejlesztőket és a játékosokat egyaránt, hogy ne elégedjenek meg a jelenlegi állapottal, hanem mindig törekedjenek a fejlődésre és a tökéletesítésre.