A „Marvel’s Spider-Man 2” című játék a PS5-ön debütál 2023. október 20-án. A játékban egy erős fő történeti küldetés, valamint a szokásos teljesítői célok, mint a különböző mellékküldetések és az összes ruha gyűjtése várja a játékosokat3.

Az Insomniac Games szerint a „Spider-Man 2” játékidője nagyjából megegyezik az első játékéval. Az első „Spider-Man” játékot, amelyet az Insomniac fejlesztett, a HowLongToBeat szerint körülbelül 17 óra alatt lehetett befejezni a fő történetet. Ha Smith állítása igaz, akkor a „Spider-Man 2”-nek is hasonló időtartama lesz, körülbelül 17 óra, plusz-mínusz3.

A „Spider-Man 2” teljesítői futamának időtartama a becslések szerint körülbelül 35 óra. Fontos megjegyezni, hogy a teljesítői futam és a fő történet egyszerű befejezése között van különbség. A „Spider-Man 2” számos mellékküldetést és új módszereket vezet be a nyomon követésükre, ami potenciálisan változatosságot eredményezhet a teljesítői futamok időtartamában az első játékhoz képest3.

A „Spider-Man 2” fő történetét körülbelül 18 óra alatt fejeztem be, mielőtt elértem a 100%-os teljesítést, és a következő platina trófea felbukkant, hogy gratuláljon az erőfeszítéseimhez 27 óra után. Ezt a drága trófeát megszerezni sok időt fogsz tölteni a „Spider-Man 2” által felkínált számos, számos mellékküldetés elvégzésével – és bár nem mindenki kell, vagy kellene mindezt megtennie, ez emlékeztet arra, hogy a mennyiség nem mindig egyenlő a minőséggel5.

Összefoglalva, a „Marvel’s Spider-Man 2” játék hossza a fő történet befejezéséhez körülbelül 17-18 óra, míg a teljesítői futam befejezéséhez körülbelül 35 óra, a játékosok játékstílusától és a mellékküldetések elvégzésére fordított időtől függően35.