A Nintendo hivatalosan is megerősítette, hogy Kevin Afghani lesz Mario és Luigi új hangja a jövőbeni játékaikban1. Az új szinkronszínész kinevezése néhány héttel azután történt, hogy a Nintendo bejelentette, Charles Martinet már nem lesz Mario hangja1. Afghani, aki eddig talán leginkább a Genshin Impact Arnoldjának hangjaként volt ismert, büszkén nyilatkozott arról, hogy ő szólaltathatja meg Mario és Luigi karakterét a Super Mario Bros. Wonderben1.

A rajongók már észrevették a változást Mario hangjában, amikor először megjelent a Super Mario Bros. Wonder játék előzetese1. Martinet, aki több mint két évtizeden át volt Mario hangja, többek között Luigi, Wario, Waluigi, Baby Luigi és Baby Mario karakterét is megszólaltatta1. Martinet továbbra is együtt fog dolgozni a Nintendóval, mint a „Mario Nagykövet”, ahol továbbra is a Mario örömét osztja meg a világgal1.

Afghani korábbi szerepei között szerepel Arnold a Genshin Impactben, Raditz a Dragon Ball R&R sorozatban, és a Short Detective, General, és Grunt a Secret History of Cuphead rövidfilmjében4. A Super Mario Bros. Wonder október 20-án érkezik kizárólag a Nintendo Switchre4. A játék megjelenése előtt Mario a Game Informer legújabb számának címlapján szerepelt, és a magazin mélyrehatóan foglalkozott a játék készítésével és sok más témával a Super Mario Bros. Wonder exkluzív lefedettségi központjában4.