A Modern Warfare 3 tökéletesített többjátékos mozgása rajongók új kedvence

A Call of Duty: Modern Warfare 3 többjátékos módjának újított mozgása a rajongók nagy örömére gyorsabb és folyékonyabb lett, miután a fejlesztők bemutatták a játékmenetet1. A Sledgehammer Games által fejlesztett játék 2023. november 10-én jelenik meg, és a béta hamarosan elérhető lesz a játékosok számára1. A fejlesztők már számos információt megosztottak a címről, beleértve a kampány részleteit és a többjátékos élmény mögötti filozófiát1.

Gyorsabb és folyékonyabb mozgás a többjátékos módban

A Modern Warfare 3 többjátékos módjában a fejlesztők célja volt, hogy a játékosoknak olyan élményt nyújtsanak, amit szeretnének1. Ennek érdekében visszahozták a minimapán megjelenő piros pontokat és a csúszás-megszakítást1. Az új játékmenet-videóban nemcsak a felújított Modern Warfare 2 (2009) pályákat mutatták be, hanem a játék mozgásának és átmászásának gyorsulását is1.

Új mechanikák és változások a mozgásban

A Modern Warfare 3 visszahozza a csúszás- és újratöltés-megszakítást, valamint egy új mechanikát is bevezet, amelyet taktikai állásnak neveznek6. A többjátékos mód tovább épít a Modern Warfare 2 szerkezetére, átdolgozott Perk rendszerrel, új életerő- és minimap-funkciókkal7.

Összességében a Modern Warfare 3 többjátékos módjának újított mozgása és mechanikái a rajongók nagy örömére szolgálnak, akik már alig várják, hogy kipróbálhassák a játékot. A fejlesztők elkötelezettsége a játékosok igényeinek kielégítése iránt bizakodásra ad okot a játék sikerét illetően.