Egy olyan bolygó a Starfieldben, amely annyira torz, hogy még a vadon élő állatok sem tudnak rajta közlekedni

A Bethesda által készített Starfield játékban a játékosok lélegzetelállító bolygókra és rejtélyes terepekre bukkannak. Azonban egy különösen torz bolygó meglepte a közösséget, mivel még az őshonos vadon élő állatok is nehezen tudnak közlekedni a kihívást jelentő tájon1. Egy Starfield játékos megosztott egy videót a játék Reddit közösségében, amely egy rendkívül meredek terepű bolygót mutatott be. Ahogy a játékos a szinte függőleges lejtőre nézett, és azon töprengett, hogyan lehetne azt átvágni, egy meglepő látvány hívta fel a figyelmét. A bolygóra jellemző dinoszaurusz-szerű lények sorban zuhantak le a domboldalon, képtelenek megőrizni egyensúlyukat a veszélyes terepen1.

A bejegyzés, amelyet „Terrain too steep even for the wildlife” (Túl meredek terep még a vadon élő állatok számára is) címmel tett közzé, nagy hatással volt a Starfield közösségre, ahogy a játékos megjegyezte: „Tényleg csak bámultam, milyen meredek, aztán ránéztem, és láttam őket zuhanni”1.

A Starfield egy űrbeli szerepjáték, amelyben a játékosoknak lehetőségük van felfedezni a világűrt és találkozni különféle bolygókkal és lényekkel. A játékban található bolygók és terepek változatosak, és a játékosoknak alkalmazkodniuk kell a különböző környezetekhez1. A felfedezés és a kihívások leküzdése a játék egyik fő vonzereje, és a játékosoknak gyakran meg kell birkózniuk a különféle bolygók és terepek által támasztott nehézségekkel1.

A Starfieldben a játékosok szabadon felfedezhetik a világűrt, és találkozhatnak olyan bolygókkal, amelyek különleges és egyedi kihívásokat jelentenek számukra. A torz bolygó, amelyről a játékos beszámolt, egy példa arra, hogy a játék milyen érdekes és izgalmas felfedezéseket kínál a játékosok számára1. A Starfield közösségében a játékosok megosztják egymással tapasztalataikat és felfedezéseiket, ami további ösztönzést ad a játékosoknak, hogy folytassák a világűr felfedezését és találkozzanak új és izgalmas bolygókkal és lényekkel1.