Hades II korai hozzáférés 2024 második negyedévében

A Hades II, az egyik legjobb roguelike játék folytatása, 2024 második negyedévében fog elindulni korai hozzáférésben, jelentette be a fejlesztő, a Supergiant Games csütörtökön1. A korai hozzáférésű változatot a Steamen vagy az Epic Games Store-on keresztül lehet majd beszerezni.

A fejlesztők tervei a korai hozzáférés során

A fejlesztők egy blogbejegyzésben magyarázták, hogy miért nem indítják el a játékot korai hozzáférésben azonnal: „A játék elég messze volt már az első előzetesben! Az oka az, hogy a Hades II-nek legalább annyi tartalma lesz az Early Access első napjától, mint amennyi az eredeti játéknak volt, amikor elindult korai hozzáférésben a Steamen”1. A Hades II korai hozzáférésének elindulása után a Supergiant tervei szerint több „nagy frissítést” fognak kiadni, amelyek további tartalmat adnak a játékhoz és finomítják azt. „A történet minden frissítéssel bővülni fog, ahogy új karaktereket mutatunk be, és elmélyítjük a kapcsolatokat a meglévőkkel” – mondta a Supergiant1. Ez a folyamat a v1.0-s kiadással fog tetőzni, amely a történet lezárását is tartalmazni fogja.

A játékosok várakozása

A Hades II korai hozzáférésének bejelentése óta a játékosok türelmetlenül várják a folytatást. A korai hozzáférés 2024 második negyedévére tervezett indulása lehetőséget ad a fejlesztőknek, hogy tovább dolgozzanak a játékon, és a játékosoknak, hogy kipróbálják és visszajelzéseket adjanak a fejlesztőknek a játék továbbfejlesztése érdekében234. A Hades II várhatóan nagy siker lesz, és a rajongók már most izgatottan várják a folytatást.