Mortal Kombat 1: Hogyan javítsuk meg az egyszerű Fatality-k hibáját

A Mortal Kombat 1 játékban az egyszerű Fatality-k használatához először is rendelkezni kell egy ún. „Easy Fatality Token” nevű valutával1. Ha a játékosnak nincsenek ilyen tokenek, az egyszerű Fatality-k nem fognak működni. Ezeket a tokeneket a Mortal Kombat 1 boltjában lehet megvásárolni, prémium valutáért1.

Az egyszerű Fatality-k használata a Mortal Kombat 1-ben

A játék közbeni szünet menüben található egy gyors hivatkozási lista a karakterek alapvető mozdulatairól, valamint egy teljes mozdulatsor minden karakter számára, a kontrollerek és egyéb információk mellett1. A mozdulatlista gyors hivatkozási képernyőjének alsó részén található egy „Easy Fatalities” alcím1. A PlayStation például általában az R2 bumper és az X kombinációját használja1. Mivel ez sokkal egyszerűbb, mint a Fatality végrehajtásához szükséges több gomb megnyomása, a játékosok kísérletezhetnek vele, de előfordulhat, hogy nem működik, amikor megnyomják a szükséges gombokat. Ahhoz, hogy működjenek, a játékosoknak szükségük lesz valamire1.

Hogyan szerezhetünk több Easy Fatality Token-t

Az Easy Fatality Token-ek megszerzéséhez a játékosoknak a Mortal Kombat 1 boltjába kell menniük, és ott prémium valutáért vásárolniuk kell1. A tokenek megszerzése után a játékosok már használhatják az egyszerű Fatality-ket a játékban.

Összefoglalva, a Mortal Kombat 1 egyszerű Fatality-k használatához először is szükség van Easy Fatality Token-ekre, amelyeket a játék boltjában lehet megvásárolni prémium valutáért1. Ha a játékosnak rendelkezésre állnak ilyen tokenek, az egyszerű Fatality-k használata már nem okoz gondot.