Steam Deck és Pixel Watch: Verhetetlen ajánlatok a játék és a technika szerelmeseinek

A Steam 20. évfordulója alkalmából a Valve jelentős kedvezményeket kínál népszerű Steam Deck kézi játék PC-jére és a régóta várt Steam Deck dokkolóállomásra. Emellett a Google Pixel Watch is eladó, így ez a tökéletes alkalom a technológia szerelmesei számára, hogy verhetetlen áron megragadják ezeket az eszközöket.

Steam Deck: egy hordozható játékerőmű
A Valve Steam Deck egy kézi játék PC, amely különféle konfigurációkat kínál a különböző igényeknek és költségvetéseknek megfelelően. A készülék jelenleg kedvezményes áron kapható szeptember 21-ig, az alábbi opciókkal:
– 64 GB-os konfiguráció 359,10 USD-ért (39,90 USD kedvezmény)
– 256 GB-os verzió 449,65 USD-ért (79,35 USD kedvezmény)
– 512 GB-os változat tükröződésmentes képernyővel 519,20 dollárért (körülbelül 130 dollár kedvezmény)

Ezek a kedvezmények a Steam Decket még vonzóbbá teszik azon játékosok számára, akik erőteljes és hordozható játékélményre vágynak.

Steam Deck dokkolóállomás: javítsa játékbeállításait
A Steam Deck kiegészítéseként a Valve kedvezményt kínál a Steam Deck dokkolóállomásra is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kézi eszközt TV-hez vagy monitorhoz csatlakoztassák. A dokkolóállomás most 71,20 dollárért (körülbelül 18 dollár kedvezmény) érhető el. Ez a tartozék számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a HDMI 2.0-t, az 1000 Mbps Gigabit Ethernetet és a 100 W-os töltést. Elegáns kialakításával és sokoldalú funkcióival a Steam Deck dokkolóállomás kiváló kiegészítője bármilyen játékbeállításnak.

Google Pixel Watch: Stílusos és funkcionális okosóra
A Steam Deck ajánlatok mellett a Google Pixel Watch is eladó, amely stílusos és funkcionális okosórát kínál a technológia szerelmeseinek. A konkrét akciós részletek ugyan nem szerepelnek a keresési találatok között, de az új okosóra iránt érdeklődőknek érdemes megnézni a Pixel Watch akciót.

Összefoglalva, ezek a Steam Deck, Steam Deck Docking Station és Google Pixel Watch évfordulós ajánlatai kiváló lehetőséget kínálnak a játékosok és a technológia szerelmesei számára, hogy kedvezményes áron frissítsék eszközeiket. Ne maradj le ezekről a korlátozott idejű ajánlatokról, hiszen csak szeptember 21-ig érhetők el.